avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. Am grija de apt sorei mele stabilite în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. Am grija de apt sorei mele stabilite în străinătate ...

Bună seara.
Am grija de apt sorei mele stabilite în străinătate ( achit facturi, fac reparații, dotări etc) inca din 1991. Locuiesc efectiv în el din 2016 cu acordul ei verbal dat ultima data în anul 2009. Din 2011 sora mea a rupt legătură cu mine, s - a mutat la o adresa necunoscuta nu o pot contacta și nu se mai interesează de apartament.
As dori sa îmi stabilesc domiciliul la adresa apartamentului. Ce pot face?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Ianuarie 2024
Alexandra Alf, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:21, 10 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fara acordul scris al surorii, nimic.
Fie va trimite din străinătate, de la Ambasada sau Consulat o declarație de luare în spațiu, fie vine personal cu dvs la politie, când va faceți buletinul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara va rog sa îmi spuneți cum pot proceda sa îmi stabilesc ... Alexandra Alf Alexandra Alf Bună seara Va rog sa îmi spuneți cum pot proceda sa îmi stabilesc domiciliul în apt sorei mele plecate în străinătate. Eu am în grija apt de 32 de ... (vezi toată discuția)
Buletin Summer2020 Summer2020 Buna ziua, buletinul meu este inregistrat pe adresa unei persoane cu care numai am contact, numai locuiesc la adresa, m-am mutat in strainatate, sunt ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin lorelya7x lorelya7x Buna ziua, Am o cunostinta care ar vrea sa isi schimbe buletinul. Ea momentan locuieste la tara dar vrea sa se mute la matusa sa in oras. Persoana ... (vezi toată discuția)