avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara Va rog sa îmi spuneți cum pot proceda sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara Va rog sa îmi spuneți cum pot proceda sa îmi stabilesc ...

Bună seara
Va rog sa îmi spuneți cum pot proceda sa îmi stabilesc domiciliul în apt sorei mele plecate în străinătate. Eu am în grija apt de 32 de ani și de 8 ani locuiesc în el cu acordul verbal al sorei mele dar aceasta nu poate veni în România să facă forme legale de luare în spatiu.
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2024
Alexandra Alf, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:02, 9 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sora poate da o declaratie autentica in acest sens. La consulatul cel mai apropiat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. am grija de apt sorei mele stabilite în străinătate ... Alexandra Alf Alexandra Alf Bună seara. Am grija de apt sorei mele stabilite în străinătate ( achit facturi, fac reparații, dotări etc) inca din 1991. Locuiesc efectiv în el din ... (vezi toată discuția)
Date de contact bruneta89 bruneta89 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un numar de telefon sau o adresa de mail pentru d-na judecator diaconu alina (vezi toată discuția)
Pentru o succesiune sunt 4 moștenitori, toți renunță rămânând ... Ciocan1979 Ciocan1979 Pentru o succesiune sunt 4 moștenitori, toți renunță rămânând 1(mama) dar din păcate unul este în străinătate și nu poate ajunge sub nici o forma ... (vezi toată discuția)