avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... BULETIN
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

BULETIN

Buna ziua, buletinul meu este inregistrat pe adresa unei persoane cu care numai am contact, numai locuiesc la adresa, m-am mutat in strainatate, sunt inregistrata aici dar vreau urgent sa fiu scoasa si din registrul din romania, vreau ca buletinul meu sa numai fie valabil, dar n -am alta adresa in Ro, cu doar in Germania, ce pot face ? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Summer2020 , utilizator 18:03, 21 Ianuarie 2020

Summer2020 a scris:

Buna ziua, buletinul meu este inregistrat pe adresa unei persoane cu care numai am contact, numai locuiesc la adresa, m-am mutat in strainatate, sunt inregistrata aici dar vreau urgent sa fiu scoasa si din registrul din romania, vreau ca buletinul meu sa numai fie valabil, dar n -am alta adresa in Ro, ci doar in Germania, ce pot face ? Multumesc!

Solicitati la ambasada/consulat un pasaport CRDS (cetatean roman cu domiciliul in strainatate).
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin pentru minor care locuieste in germania valentinasch valentinasch baiatul meu implineste curand 14 ani are pasaport valabil .sunt obligata sa ii fac si buletin ? noi locuim de 4 ani in germania si daca trebuie pot sa ii fac ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate rita2121 rita2121 Buna ziua si bine vam gasit. am si eu o intrebare in legatura cu buletinul ... m-am casatorit acum in anul 2012 si acum Luna vitoare este divortul. noi ne-am ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare pașaport crds de la consulat. nu înțelegem natura acestei îngrădiri a libertății unui cetățean român de a-și stabili domiciliul acolo unde dorește mapostolro mapostolro Bună ziua, Aș dori să prezint comunității o situație un pic ciudată, de care ne lovim în mod frecvent la unul din consulatele României în Regatul ... (vezi toată discuția)