avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cass pentru persoanele cu dizabilitati
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cass pentru persoanele cu dizabilitati

Buna ziua, sunt persoana cu handicap si lucrez la un program de lucru de 4 ore ca sunt pe caz de boala gradul 3. Vreau sa va spun ca venitul meu din ianuarie a scazut asa cum s-a estimat dar ulterior s-a aprobat o oug 3/ 2018 aprobata in luna februarie si vreau sa va spun ca nici acum nu am primit retroactiv banii pe cele 6 luni. Am sunat cand la firma cand la Anaf si nu imi spun un raspuns concret : ca stiu, ca verifica, ca n-au putut sa trimita, etc. Oare am pierdut banii daca nu au depus nici acum declaratia? Ce demersuri sa mai fac? Le-am trimis si mura in gura legea, formula de calcul, ce declaratie trebuie completata ptr regularizare si nici pana acum nu am primit nimic.Multumesc

Alte discuții în legătură

Cass 2018 in cazul persoanelor cu handicap camelutza25 camelutza25 Buna ziua, sunt persoana cu handicap si lucrez la un program de lucru de 4 ore ca sunt pe caz de boala gradul 3. Vreau sa va spun ca venitul meu din ... (vezi toată discuția)
Pfa cu pensie invaliditate gr.iii - contributie pensii a21alex a21alex Va salut cu respect. Am PFA din 2008, in anul 2010 am renuntat la contractul cu Casa de Pensii astfel ca nu am mai platit contributia neavand venitul brut ... (vezi toată discuția)
Fiscalitate-declarare venituri din vanzari de actiuni LivioA LivioA Buna ziua, As dori sa stiu cand se declara veniturile din vanzarea de actiuni daca aceasta vanzare s-a produs in luna februarie 2023 ? -> In declaratia ... (vezi toată discuția)