avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS 2018 in cazul persoanelor cu handicap
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS 2018 in cazul persoanelor cu handicap

Buna ziua, sunt persoana cu handicap si lucrez la un program de lucru de 4 ore ca sunt pe caz de boala gradul 3. Vreau sa va spun ca venitul meu din ianuarie a scazut asa cum s-a estimat dar ulterior s-a aprobat o oug 3/ 2018 aprobata in luna februarie si vreau sa va spun ca nici acum nu am primit retroactiv banii pe cele 4 luni. Stiti dvs care e termenul de depunere al declaratiei 112? ori firma nu isi da interesul ori cei de la Anaf nu le-a inregistrat. Am sunat cand la firma cand la Anaf si nu imi spun un raspuns concret : ca stiu, ca verifica, etc. Multumesc

Alte discuții în legătură

Cass pentru persoanele cu dizabilitati camelutza25 camelutza25 Buna ziua, sunt persoana cu handicap si lucrez la un program de lucru de 4 ore ca sunt pe caz de boala gradul 3. Vreau sa va spun ca venitul meu din ianuarie a ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie raularmencea raularmencea Buna ziua.Am o intrebare legata de acordarea stimulentului de insertie. copilul este nascut pe data de 24 ianuarie 2015 si am intrat in concediul de crestere ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie pentru copil incadrat in grad de handicap usor ancaelename ancaelename Buna ziua! Stimulentul de insertie se acorda pana la 4 ani ( copil incadrat in grad de handicap) daca acesta are certificat de incadrare valabil pana la 4 ... (vezi toată discuția)