avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Doua intervenții chirurgicale în doua săptămâni - ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Doua intervenții chirurgicale în doua săptămâni - CM

Bună ziua, as dori un sfat în căzut meu, am suferit doua intervenții chirurgicale în doua săptămâni, una laparoscopic și una clasica, primul diagnostic a fost hernie ombilicala și spitalizare 2 zile, apoi am primit un concediu medical 2 săptămâni cu Indemnizație 01-boala obișnuită, după o săptămână m-am simțit rău și am mers la medic, după mai multe investigatii Ecografie, CT, au pus un alt diagnostic ocluzie intestinala aderentiala și trebuie sa fiu operat de urgenta, a doua zi am fost operat cu 5 zile de spitalizare, după aceste zile am primit tot un CM de 2 săptămâni cu același cod 01. Vreau sa știu dacă nu trebuia sa primesc cod 06 pentru intervenție chirurgicala urgenta. Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ma confrunt cu o problema legata de un membru al familiei ... fbogdan96 fbogdan96 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema legata de un membru al familiei mele care a fost operat la un chist ovarian. Operația s-a efectuat prin laparoscopie, ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - cod gresit oana8385 oana8385 Buna ziua, Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Pe data de 07.05.2013 m-am internat in spital pentru operatie de tumora ovar stang, ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pt o interventie chirurgicala nedecontata cas Parascan Parascan Buna ziua. In cazul unei interventii chirurgicale nedecontata CAS (abdominoplastia pt refacere muschi drepti abdominali si hernie ombilicala) cum se obtine ... (vezi toată discuția)