Bună ziua am avut un polip anal din care s-a trimis biopsie rezultatul fiind colita cronica cu modificări incipiente de polip hiperplazic Deoarece până la venirea rezultatului biopsiei am făcut un AVC ischemic cu semipareza mâna stângă am fost amânată pt operatie din 01.10 2024 până în 18 12 2024.In data de 18 cand m-am dus la colonoscopie pt rezecția polipului mi-a fost perforat matul (1,5cm ) motiv pt care am ajuns de urgenta in operatie .Pe biletul de ieșire scrie"Laparoscopie exploratorie,adezioliza,rezecție recto-sigmoidiana cu anastomoza colo-rectala T-T mecanica.Dublu drenaj Douglas Doresc să menționez că am o tăietură sub burta de aproximativ 12-13 cm plus 3 găurele unul în stânga unul la buric și unul în dreapta.Tot pe biletul de ieșire este stipulat că după rezultatul biopsiei va urma consult oncologic .As dori să știu dacă între timp s-a transformat în cancer și dacă după acest diagnostic codul de indemnizație de concediu de boala este 01 adică boala obisnuita nu ar trebui sa fie 06 urgenta chirurgicala iar la biletul de ieșire sa fie specificat că am avut și operatie clasica ?Va mulțumesc pt raspunsuri!
Pensie de boala!!!
soareraa
In 1995 in timpul stagiului militar m-am imbolnavit in penultima luna de armata adica in timpul unei misiuni am cazut pe burta si mi sa rupt filmul concluzie ... (vezi toată discuția)