avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru gresit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru gresit

Buna ziua, am sa incerc sa detaliez pe scurt problema descoperită, și în rezolvarea căreia să mă puteți ajuta.
Între cadastrul meu și cadastrul vecinului , din greșeală celui care a facut cadastru a rămas în teren liber , că și lățime 1.5 m , lungimea 20 m. Acest teren liber nu a existat niciodată , după cadastrul meu gardul îmi este mutat înspre casa , de aici rezultând terenul liber. Vecinul are cadastru făcut la limita celor 1.5 m înspre el, nu ne suprapunem cu punctele cadastrului. Pe alta latura cu același vecin mi-a fost adăugat în cadastru o lățime de 0.75 cm , lungime 22 ml . Teren pe care după gardul actual nu este normal sa il revendic Întrebarea mea pentru dumneavoastră ar fi , cui trebuie să mă adresez că să refacă cadastru .
Ultima modificare: Joi, 2 August 2018
Mihai Pery, utilizator
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 09:39, 2 August 2018
Cadastristului care a gresit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii inscriere teren in cartea funciara ADR_C ADR_C Buna seara.As avea nevoie de niste lamuriri daca se poate. In anul 2010 vecinul din spatele casei mele si-a facut o lucrare de cadastru. Dupa masuratoare ... (vezi toată discuția)
Teren liber isa13belle isa13belle Buna ziua, intre proprietatea mea ci cea vecina(pe o latura de 50 ml) exista o bucata de teren de latime 4 ml liber. La cadastru nu este inregistrat. De ... (vezi toată discuția)
Suprapunere teren 27 cm catyama catyama Buna ziua, Am un teren care este imprejmuit cu gard. In fapt, se pare ca la construirea gardului eu am intrat cu 27 cm pe terenul vecinului pe o lungime de ... (vezi toată discuția)