avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Suprapunere teren 27 cm
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Suprapunere teren 27 cm

Buna ziua,

Am un teren care este imprejmuit cu gard. In fapt, se pare ca la construirea gardului eu am intrat cu 27 cm pe terenul vecinului pe o lungime de 28 m. Eu am respectat tarusii batuti de cadastrist. La momentul intarusarii si al constructiei era camp, nu erau alte constructii in jur dupa care sa se mai poata face vreo verificare suplimentara. Gardul este construit din 2009. Lungimea gardului meu este cel din acte, deci este posibil ca practic curtea mea sa fie deplasata cu 27 cm inspre vecin. Terenul lui are o lungime de 250m cu latime de 25.2m iar eu am curtea cam pe la jumatatea terenului lui.

Exista vreo toleranta prevazuta in lege cu privire la acest gen de suprapuneri? Cat de grav este? Ce pretentii ar putea ridica el?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Cadastru gresit Mihai Pery Mihai Pery Buna ziua, am sa incerc sa detaliez pe scurt problema descoperită, și în rezolvarea căreia să mă puteți ajuta. Între cadastrul meu și cadastrul ... (vezi toată discuția)
Suprapunere teren cos2tel cos2tel Detin un teren de 600 mp , Dupa ce am construit casa am vrut sa fac cadastrul cu imobilul pe el , dar am constatat cand au venit sa-mi faca masuratorile ca ... (vezi toată discuția)
Amplasare gard fara autorizatie si fara o masuratoare cadastrala raresh raresh Buna ziua, Am cumparat un teren provenit din dezmembrarea unei parcele mai mari (lotul initial a fost parcelat in trei parti). Vecinul, dupa ce a facut ... (vezi toată discuția)