avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Este legal sau nu să cumperi un obuz tras vechi, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Este legal sau nu să cumperi un obuz tras vechi, găsit în pământ?

Buna ziua , fiti amabili , detinerea sau vănzarea de 1 obuz vechi tras gasit in pamant si cozi de mortier tot trase este ilegala?
Scopul este decorativ...vroiam sa stiu daca pot cumpara de pe net pt
A le transforma in obiecte decorative

Ele sunt trase , folosite , obuz de tanc si cozi de mortiere

Multumesc pt. sfat si pt ajutor !

Am inteles ca se numeste trench art arta din transee !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:55, 2 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avand in vedere natura obiectului,este ilegala atat detinerea cat si valorificarea acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare produse ong in magazine Liciu Liciu Buna ziua, Am infiintat un ONG care va edita carti, va promova obiecte decorative si jucarii facute de copii defavorizati. O parte din produse vor fi ... (vezi toată discuția)
Detalii privind infiintarea unui magazin in regim consignatie Cristian351 Cristian351 Va solicit ajutorul pentru a primi detalii cu privire la infiintarea unui magazin cu functionare in regim de consignatie.Am citit in forum cateva posturi pe ... (vezi toată discuția)
Greseala in gestiune Carmen2789 Carmen2789 am gasit greseli in fisele de magazie si in avize,am dat notificare expertului care a efectuat expertiza pe documentele care le detineam eu,dar nu completesi a ... (vezi toată discuția)