avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Greseala in gestiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Greseala in gestiune

am gasit greseli in fisele de magazie si in avize,am dat notificare expertului care a efectuat expertiza pe documentele care le detineam eu,dar nu completesi a gasit aproape 75 milioane,dar mai sunt ,nu a vrut sa le vada,ce se poate face?am obiectat la expertiza ,amcerut sa se faca si dupa documentele lor dar nimic..este posibil ca nimeni sa nu ia in seama aceste lucruri?
eu completam raportul de gestiune dupa fisele de magazie trimise de ei care uitandu-ma acum sunt 2 din aceeasi luna diferite,tigari trimise prin aviz de firma unde 20 de pachete sau transformat in 200 si altele,as putea convinge pe cineva cu acestea?..marea mea durere este ca nu stiu daca imi pot permite avocat pt proces daca se ajunge la tribunal ,traim 3 pers din 900 de lei.dar nici nu vreau sa primesc o condamnare pt ce nu am luat.nu stiu la cine sa apelez pt ajutor eventual sa platesc in timp avocatul ,exista cineva care sa accepte o reprezentare fara bani?am nevoie de un sfat va rog.
Cel mai recent răspuns: Carmen2789 , utilizator 16:29, 6 Martie 2013
ati putea preciza cine a dispus efectuarea expertizei, ce calitate ati detinut in respectiva societate, ati formulat in scris sau nu obiectiuni la concluziile acelui expert?
este un expert pus de inspectoratul fraude ,am obiectat in scris dar mie nu mi-a aratat nimic.sunt greseli si nimeni nu le vede ,am notificat expertuluca,calculele facute babeste una sub alta nu dau suma valori intrate,exista diferente intre raport si facturi dar nimic
vanzator,ulterior am vazut vanzator gestionar dar in fisa de angaJARE VANZATOR si asta la un chiosc de ziare si dulciuri
sa inteleg ca dosarul este in faza de urmarire penala, a fost desemnat expert si acesta nu a luat in calcul obiectiunile dvs?
da,nu a luat in seama notificarile mele ,in plus a gresit mult a scris data inventarieri gresit,nu a fost atent la nimic ce ma putea dezvinovati cumva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am si eu o intrebare legata de evaluarea unui imobil ... Ioanis23 Ioanis23 Buna seara! Am si eu o intrebare legata de evaluarea unui imobil intr-un proces de partaj, asa ca o sa va spun pe scurt iar daca este nevoie, voi atasa si ... (vezi toată discuția)
Cum pot dovedi dogarudobra dogarudobra pt a mari suprafata de teren paratii au indict in mod abuziv expertului cam 1000 mp in plus pe proprietatea vecinilor vreau sa fac obiectiuni la expertiza ... (vezi toată discuția)
Obiectiuni expertiza formulate eronat nrobert13 nrobert13 Buna ziua! Sunt parte intr-un proces civil in care ma reprezint singur in materia granituire. Instanta a cerut o expertiza topografica, care s-a efectuat, iar ... (vezi toată discuția)