avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum pot dovedi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum pot dovedi

pt a mari suprafata de teren paratii au indict in mod abuziv expertului cam 1000 mp in plus pe proprietatea vecinilor
vreau sa fac obiectiuni la expertiza si nu stiu ce sa fac cu expertul care s- a aratat de partea paratilor
in plus, nici nu s-a pronuntat care pamant i-mi apartine, fiind vorba de 2 terenuri separate
schita parcelara pt unul din terenuri are punctele cardinale gresite intentionat, pt a induce in eroare cum ca acel teren mi-ar apartine
se pronunta in sensul ca ar fi de competenta comisiei locale sa rezolve problema fara a raspunde concret la obiectivele expertizei
calculul schitei cu laturile de 93,93/20,14/34,88/77,32 #-ola expert fac 1933 mp in loc de aprox.2200mp
ce sa fac?
multumesc pt raspunsuri!#-oX-(
Cel mai recent răspuns: dogarudobra , utilizator 10:21, 19 Decembrie 2012
Obiectiuni la raportul de expertiza sau solicitati inlocuirea expertului si refacerea raportului de expertiza.Oricare dintre solicitari trebuiesc temeinic motivate atat in fapt, cat si in drept.
Buna ziua,

faceti obiectiuni la raportul de expertiza si explicati pe larg greselile observate. Depuneti in scris, din timp, obiectiunile, astfel incat judecatorul sa aiba timp sa le studieze, ca sa evitati situatia in care ar trebui sa se decida vazandu-le 2-3 minute in sala.
Dupa ce se incuviinteaza, solicitati si un expert parte. Daca veti ajunge sa aveti un expert parte, acesta "il va tine din scurt" pe expertul numit care nu-si va mai permite sa denatureze lucrurile.

Zi frumoasa,
Constantin Boncu
cazul este la parchet, este a treia oara cand instanta de recurs il trimite la parchrt pt cercetari incomplete, interpretari gresite ale cazului, expertizye cu schite parcelare falsificate, art. din cod penal folosite aiurea etc
de cate ori poate instanta de recurs sa trimita dosarul catre parchet pt nereguli?
dosarul este din 2006, am muncit sa invat pentru a putea sa conving inst. de recurs si am consumat timp, emotii, bani pt acest lucru
pana cand?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Front comun pe baricadele magistraturii de la b dogarudobra dogarudobra sunt speriata de cheltuielile judecatoresti deoarece am avut opinii critice \\"in direct\\" vis a vis de modul cum de judeca la indtantele de la B, s-a facut ... (vezi toată discuția)
Decizia de a reface o expertiza dogarudobra dogarudobra in 2006 s a facut o expertiza topo, in 2010 instanta de control constata ca planul parcelar atasat la expertiza aceasta nu corespunde cu planul parcelar depus ... (vezi toată discuția)
Expertiza defectuasa in granituire justitiabilul justitiabilul Am facut o expertiza judiciara care a confirmat faptul ca dreptatea e de partea mea, adica trebuie respectata intabularea terenului meu din CF. Problema apare ... (vezi toată discuția)