avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venituri indemnizatie crestere copil -factura ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venituri indemnizatie crestere copil -factura neîncasata

Bună dimineața! Va rog, dacă ma puteți ajuta cu un răspuns: în câteva zile voi suspenda activitatea PFA pt a intra în concediu de îngrijire copil. Ultima factura emisa este pe 1 august, dar încă nu a făcut plata clientul, probabil ca o va face spre sfârșitul lunii, când pfa va fi deja suspendat. Întrebarea mea este dacă pot lua în calcul și acest venit pt indemnizatie sau nu, când voi depune Declarația Unica pt suspendare ( dat fiind ca nu a fost încasată factura)? Mulțumesc mult pentru răbdare și amabilitate! O zi frumoasa!
Ultima modificare: Joi, 2 August 2018
vladoiu.iuliana, utilizator

Alte discuții în legătură

Pfa cand se poate suspenda? - concediu maternitate ili_uca ili_uca Buna ziua, Am un PFA de traducator autorizat si sunt insarcinata, urmand sa nasc in luna iulie. As avea urmatoarele intrebari: - momentan sunt in ... (vezi toată discuția)
Returnare indemnizatie crestere copil madalina_negrea33 madalina_negrea33 Buna ziua, In perioada noiembrie 2011 - august 2012 am beneficiat de indemnizatie crestere copil; eu sunt angajata la o banca si sunt si PFA (traducator); ... (vezi toată discuția)
Ccc 2013 lenuta1989 lenuta1989 Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema in ceea ce priveste CCC. As dori sa stiu exact formula de calcul pentru CCC deoarece mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)