avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Geamuri catre vecin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Geamuri catre vecin

Buna ziua! Casa care este construita de zeci de ani,are 3 geamuri spre curtea vecinului,cu distanta de 2.4m pana la gardul acestuia si cu aprobare de la vecinul care locuia in momentul cand s-au facut geamurile.Noul vecin al acelei curti,din dorinta de a face rau,doreste sa ne faca sa astuoam acele geamuri.Poate sa reuseasca,desi noi avem aprobare de la vecinul care locuia la vremea respectiva?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 06:27, 3 August 2018
Atunci este in regula. Este respectata distanță legala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. vă rog să îmi spuneți cine trebuie să ia măsuri ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Bună seara. Vă rog să îmi spuneți cine trebuie să ia măsuri pentru un vecin care a construit un imobil cu geamul mat și după un an a schimbat geamul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua bia.m bia.m Vecinul meu are 5 geamuri la mine in curte care toate se deschid si nu toate au geam mat .Este legal ? Multumesc frumos! (vezi toată discuția)
Geam spre curtea mea sorana katona sorana katona Vecinul care si-a construit casa lipita de gard, cladirea lui cu un etaj e chiar gardul are voie sa faca geam inspre noi, dimensiuni? (vezi toată discuția)