avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poate tatăl sa treacă contractul de lumină pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poate tatăl sa treacă contractul de lumină pe numele ficei?

Daca tatăl e trecut in contractul de lumină poate să-l schimbe pe numele fiicei, locuind in aceeași casa,dar el fiind plecat o perioadă mai lunga in străinătate?fiica poarta același nume de familie
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:06, 2 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Furnizorul de energie electrica nu incheie contracte furnizare decat cu proprietarul de drept al bunului imobil
Plata periodica consum energie poate fi realizata de orice persoana in numele titularului contractului de furnizare utilitati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme electricitate ContSters472176 ContSters472176 Buna ziua. Va rog frumos sa ma sfatuiti cum anume pot sa procedez in urmatoarea situatie. Locuiesc intr-un imobil la curte impreuna cu fratele meu. Casa am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in luna august am vandut un imobil la care toate utilitatile ... Tahan Tahan Buna ziua. In luna august am vandut un imobil la care toate utilitatile au ramas tot pe numele meu. Au trecut de atunci 7 luni de zile de cand am vandut acel ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari Daniela Sebe Daniela Sebe M- am mutat de curand intr- un bloc nou cu sase apartamente in Bragadiru .Vecinii sunt galaciosi , pusi pe distractie mereu.Fiecare isi plateste utilitatile ... (vezi toată discuția)