avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare apartament dupa succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare apartament dupa succesiune

Buna seara!

Sotul meu mai are un frate. In 2013, soacra mea a murit iar impreuna cu sotul si socrul meu, am facut succesiunea. Acum o luna de zile, socrul meu a decedat si urmeaza sa facem succesiunea, iar mai apoi, sa vindem apartamentul. Intrebarea este urmatoarea: sotul meu trebuie sa isi deschida cont separat in care sa-i fie transferata partea sau pot fi transferati in al meu, in calitate de sotie? Tin sa precizez ca are gradul 2 de la pshihiatire, pe caz de depresie.
Ultima modificare: Joi, 2 August 2018
Tg-Jiu1987, utilizator
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 06:23, 3 August 2018
Pana la virarea banilor, se pune problema daca are discernământul necesar pentru a semna contractul de vânzare cumpărare.
Pentru siguranța, ar trebui să obțineți un certificat medico legal psihiatric.
raluk0207, utilizator
Nu este asa de grav incat sa nu poata semna.
Tg-Jiu1987, utilizator
Ar fi bine sa deschideți cont separat dacă nu aveți curatela asupra soțului dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune pe baza de curatela? duta sorina duta sorina Socrul meu a murit,eu si sotul locuim in casa socrilor si dorim sa facem succesiunea.Sotul meu mai are doi frati care sunt de acord sa renunte la masa lor ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, soțul meu a decedat și ași dori să fac succesiunea. ... Oana Galatanu Oana Galatanu Bună ziua, soțul meu a decedat și ași dori să fac succesiunea. Am un băiat adult cu sindrom down. Este obligatoriu sa obțin curatela sau se poate face ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu sau fără partaj DobreC DobreC Bună seara! In urma decesului parintilor, am ramas 6 frati. Am deschis succesiunea, in care dorim, bine-nteles partajul amiabil. Inainte cu patru zile de ... (vezi toată discuția)