Buna ziua,
Sunt angajatul unei societati comerciale care a intrat in insolventa. Pentru perioada anterioara intrarii in insolventa (aproximativ 1 an) nu am primit niciun fel de drepturi banesti (salariu). In momentul intrarii in insolventa, avand dreptul de a ma inscrie la masa credala, administratorul judiciar imi comunica faptul ca nu am niciun fel de salarii restante, toate drepturile fiind platite "la zi"... Ce cai de atac am impotriva acestui act ??? Multumesc.
Solicitati, mai intai, administratorului judiciar dovada efectuarii platilor drepturilor salariale. Solicitarea se va face oficial, cu document inregistrat la registratura societatii. Asteptati termenul legal de raspuns. Nu uitati sa aveti la dvs 2 exemplare de adresa, pe exemplarul dvs sa va treaca nr. de inregistrare a solicitarii. Puteti sa transmiteti solicitarea si prin posta, cu confirmare de primire.
Daca nu primiti raspuns, faceti sesizare la ITM. Nu lasati timpul sa treaca, riscati ca drepturile dvs salariale, daca nu au fost platite, sa intre in perioada de prescriptie (3 ani). Daca nici de acolo nu aveti raspuns favorabil, apelati la instanta de judecata.