avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... societate in insolventa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

societate in insolventa

societatea la care sunt angajata a intrat in procedura de insolventa si nu mi-a platit drepturile salariale din septembrie 2010, declaratiile sunt depuse dar plata obligatiilor fiscale nu s-a facut din martie 2010, din ianuarie nu s-a mai facut nici statul de plata si nici declaratii nu se vor depune. Asi dori sa-i dau in judecata ce ma sfatuiti?
p.s.
si sotul meu fiind in aceeasi situatie deoarece suntem salariati la aceeasi societate.
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 12:18, 21 Februarie 2011
Daca deja s-a declansat procedura de insolventa, formulati cerere de creanta si va inscrieti la masa credala, cerere pe care o depuneti la dosarul de insolventa.
De altfel, administratorul judiciar are in sarcina sa inscrie la masa credala toate creantele salariale, fara ni o alta solicitare.
Dar, pentru mai multa siguranta, depuneti si dvs. cerere de creanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces litigiu munca Wanna2211 Wanna2211 Buna ziua. Aștept de 2 ani plată concediului de maternitate de la angajatorul ce a intrat în insolvență. Toate procesele s-au terminat,toți ceilalți ... (vezi toată discuția)
Somatie plata - insolvabilitate ! stelutaalistar stelutaalistar Am de recuperat o creanta de la o societate comerciala . Am introdus actiune in instanta - somatie de plata . Intre timp , cf. informatiilor de la ONRC de ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante. Elusha Elusha Firma la care am lucrat a intrat in insolventa, si am restante 5 luni în care nu mi-am primit salariul. Momentan sunt in preaviz, dar urmeaza sa se termine si ... (vezi toată discuția)