avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Proces litigiu munca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Proces litigiu munca

Buna ziua. Aștept de 2 ani plată concediului de maternitate de la angajatorul ce a intrat în insolvență. Toate procesele s-au terminat,toți ceilalți angajați au recuperat banii din fondul de garantare și eu sunt singura care are de recuperat banii pe concediu medical de maternitate. Firma a fost preluată de un administrator judiciar ce nu îmi mai răspunde la e-mail și telefon și nu îmi oferă informatii si pentru recuperarea acestor bani. Am făcut sesizare la ITM și CASMB și mă direcționează către un proces-litigiu munca. Am șanse să câștig acest proces și eventual să cer și daune morale fiind o perioada foarte proasta din viața,ducând la datorii acumulate,intrare în biroul de credite și neplata altor facturi? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Wanna2211 , utilizator 13:54, 5 Decembrie 2018
Dacă a intrat in insolvență ce litigiu de muncă să mai porniți?
Trebuie să formulați cerere de inscriere la masa credală, nu se pot porni noi litigii indreptate către o firmă în insolvență.
Ei au dat o lista cu toți angajații care mai au de recuperat bani printre care și eu. Toți au luat de la fondul de garantare, Nu sunt deja înscrisă în masă credala daca sunt pe lista de plăți? Ideea este că nu mai răspund deloc,nu știe nimeni nimic
Creantele salariale sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creanțe de către administratorul judiciar/lichidatorul judiciar.
Și cererea de înscriere la masă credala o formulez eu și o transmit către administratorul judiciar? Asta ii obligă la plata ? Am prioritate? Ei au intrat în insolvență din 2017.se fac 2 ani curând,nu este prea târziu?

Cornel Vasile a scris:

Creantele salariale sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creanțe de către administratorul judiciar/lichidatorul judiciar.

Nu trebuie sa depuneti nici o astfel de cerere ...insolventele dureaza .

Alte discuții în legătură

Recuperare salarii - firma in faliment viu viu Buna seara, Anul trecut am lucrat la o firma care a intrat in inslolventa (acum este in faliment). Nu mi-au dat trei luni salariul si mi-am depus demisia. ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru pentru inscrierea la amsa credala irinairina13 irinairina13 Buna ziua, Puteti sa-mi spuneti, va rog, daca in cazul unui proces considerat litigiu de munca care a fost suspendat deoarece firma angajatoare parata a ... (vezi toată discuția)
Litigiu drepturi salariale IUSTINA PETECUTA IUSTINA PETECUTA Societatea la care am lucrat a intrat in insolventa acum cativa ani.Administratorul judiciar a procedat la inscrierea mea in tabelul definitiv rectificat ... (vezi toată discuția)