avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... recuperare salarii - firma in faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

recuperare salarii - firma in faliment

Buna seara,

Anul trecut am lucrat la o firma care a intrat in inslolventa (acum este in faliment). Nu mi-au dat trei luni salariul si mi-am depus demisia. De la personal/contabilitate mi-au spus ca m-au inscris la masa credala . Trebuie sa-i dau in judecata pentru a recupera salariile sau este suficient ca sunt inscris la masa credala? Mentionez ca in aceasta situatie mai sunt si alti colegi, si sunt foarte multe firme care au de recuperat bani pe ceea ce au prestat/livrat. Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 23:26, 12 Ianuarie 2019
Sa solicitati dovada ca v-au înscris la masa credala, respectiv tabelul definitiv al creanțelor. Daca figurați acolo, nu mai trebuie sa faceti nimic.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
Ionita Cristina Avocat, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fiind salariat, administratorul judiciar vă înscrie ope legis la masa credală!
Să-i dați în judecată nu este posibil, se suspendă orice alt proces civil după ce se deschide procedura insolvenței!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajati la masa credala ElenaRota ElenaRota Daca o firma deschide procedura insolventei si are si salarii restante de plata catre angajati, acestia trebuie sa se inscrie la masa credala (inclusiv sa ... (vezi toată discuția)
Angajat netrecut la masa credala in cazul insolventei unei firme anybodi anybodi Buna ziua, un cunoscut de al meu se confrunta cu o problema mai ciudata. Firma unde era angajat pana la sfarsitul lunii iunie (cand si-a dat demisia) platea ... (vezi toată discuția)
Proces litigiu munca Wanna2211 Wanna2211 Buna ziua. Aștept de 2 ani plată concediului de maternitate de la angajatorul ce a intrat în insolvență. Toate procesele s-au terminat,toți ceilalți ... (vezi toată discuția)