avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dauna totala Asirom
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dauna totala Asirom

07 12 2017 accident cu victima (vinovatul la luat salvarea) 14 12 2017 sa facut constatarea de dauna .de atunci după nenumărate telefoane si mailuri si pana an prezent anca nu am primit despăgubirea. An luna iunie mi sa facut o oferta (mi sa oferit o suma mica de bani din care eu am cerut maxim) inițial nu am acceptat dar fiind timpul scurs foarte mare am acceptat suma de bani oferită de ei.Pe data de 11 07 2018 am facut cererea de despăgubire oferită de Asirom, pe data de 16 o7 2018 mi sa facut o contra oferta de despăgubire mult mai mica dar aici am intrat antro mare problemă, masina mea cu dauna totala este un vw touran, iar Asirom mia facut oferta pe un vw polo ,acest email cu oferta al am an pc ca si celelalte mailuri. Deci după lege deja trebuia sa iau despăgubirea dar nu stiu ce se intampla. Sunt 9 luni de la accident, ce ar trebui să fac? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 15:41, 5 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asiguratorul v-a facut in termen legal oferta de despagubire fara sa motiveze cuantumul despagubirii. In primul rand solicitati asiguratorului sa va comunice in scris modul cum a stabilit cuantumul despagubirii. Indiferent daca veti primi sau nu modul de calcul a despagubirii formulati obiectiuni si incercati sa rezolvati litigiul pe cale amiabila.. Trebuie sa fiti atent daca s-au introdus valorile reale ale elementelor in functie de care se determina valoarea autoturismului la data accidentului si, implicit, valoarea despagubirii. Este bine sa apelati la serviciile unui expert tehnic judiciar auto. In cazul in care nu rezolvati litigiul pe cale amiabila veti fi obligat sa recurgeti la instanta de judecata.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale si materiale accident rutier ma2001 ma2001 Buna ziua. In luna februarie 2018 am fost implicat intr-un accident rutier, in care o persoana a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens ... (vezi toată discuția)
2000 de euro despăgubire pentru o mașină din 2017, avariată în proporție de 90%. ar trebui să acceptăm, sau ce altceva putem face? Elena ciurdar Elena ciurdar Am fost implicat într-un accident rutier vinovatul ne-a dat asigurarea lui cei de la asigurări ne-au oferit 2000 euro masina fiind avariată 90 la sută ... (vezi toată discuția)
Bună! În anul 2019 eu am fost implicat în accident în ... Cojocariucosmin Cojocariucosmin Bună ziua! În anul 2019 eu am fost implicat în accident în calitate de conducător auto. Eu m-am înțeles cu partea vătămată pe cale amiabilă am ... (vezi toată discuția)