avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Asigurarea de garantii contractuale se introduce in ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Asigurarea de garantii contractuale se introduce in contabilitate?

Buna ziua,

As dori sa stiu daca asigurarea de garantii contractuale se introduce in contabilitate, este aceasta un document fiscal?
Cel mai recent răspuns: Cabinet Expert Contabil , Contabil 19:05, 3 August 2018
Depinde de cum s-a constituit: cash sau non-cash , daca s-a constituit prin depunerea de lichiditate se inregistreaza in contabilitate daca s-a constituit non-cash(scrisoare de garantie sau alte inscrisuri) puteti sa inregistrati extracontabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie de buna executie tincuta30 tincuta30 O societate comerciala realizeaza lucrari de constructii pentru care acorda garantie de buna executie. Exista mai multe modalitati de constituire a garantiei ... (vezi toată discuția)
Intregistrari extracontabile ambalaje Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Incepand cu 21.02.2014 ambalajele trebuie inreg in conta, conf ordiunului 192/2014. as vrea sa va rog sa imi spuneti cum se face inreg. ... (vezi toată discuția)
Inchidere srl cu datorii miki72 miki72 Buna ziua, Sunt administrator la un SRL care inregistreaza datorii catre bugetul asigurarilor sociale si bugetul de stat. As dori inchid firma insa nu cred ... (vezi toată discuția)