avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Scoala de Soferi - Intrebare (?)
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Scoala de Soferi - Intrebare (?)

Buna ziua,

Am mai postat asta o data, aici: www.avocatnet.ro/forum/discu... #
Dar nu prea avea sens ce-am spus, asa ca am reformulat totul.

Am o intrebare legată de Scoala Auto.

Eu lucrez cu contract de România, in deplasare, mai exact in Germania, lucrez 3 luni in Germania și 1 luna vin in România.
In tot acest timp eu nu am figurat ca apar cu nimic in Germania.
Între timp s au schimbat treburile ,șeful meu a făcut firma in Germania și vrea sa ne facă contracte de Germania, mie mi a spus ca sa nu îmi facă rau deoarece sunt in scoala de soferi încă , îmi face contract de Germania cu adresa de România sa nu figurez ca am reședința in alta tara inafara de România.

Întrebarea mea este odata ce nu îmi face reședința in Germania ci doar contract de Germania la locul de munca, aceste schimbări ma v or afecta cumva deoarece încă sunt înscris la scoala auto ?

Deorece din ce stiu eu odata ce faci scoala de soferi in România și apari ca între timp ai plecat și ai făcut adresa in Germania, permisul de conducere nu este valid, ți l anulează in tara in care ai făcut ulterior reședința, trebuie sa demonstrezi cum ai locuit cu adresa in tara respectiva și ai făcut și scoala de soferi in tara natală.
Ma gandesc dacă și acel contract de munca in Germania imi va dauna cu ceva, deoarece eu încă sunt in scoala de soferi și nu am terminat-o și nu as vrea sa ma trezesc cu surprize neplăcuta la terminarea Școlii auto și unui viitor control de politie.

Daca poate cineva sa imi clarifice problema asta, as aprecia. Va multumesc!

O zii perfecta!

Alte discuții în legătură

Permis de conducere - scoala - intrebare (?) kaspersky0913 kaspersky0913 Buna ziua, Deci eu momentan fac scoala de soferi in România și lucrez cu, contract de România in Germania . Lucrez cu, contract de România deoarece stiu ... (vezi toată discuția)
Buna seara , va rog dacă ma poate lamuri cineva !! acum 14 ani ... Aleyan Aleyan Buna seara , va rog dacă ma poate lamuri cineva !! Acum 14 ani am facut scoala de soferi , am dat ex.de 2 ori am picat și am renunțat sa continui. Acum ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere in germania razvanpetcu25 razvanpetcu25 Buna ziua ma numesc Petcu Razvan si am si EU o intrebare Am facut scoala de soferi in Romania am dat si as am picat de doua ori, dupa care am plecat in ... (vezi toată discuția)