avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de Conducere - Scoala - Intrebare (?)
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de Conducere - Scoala - Intrebare (?)

Buna ziua,

Deci eu momentan fac scoala de soferi in România și lucrez cu, contract de România in Germania . Lucrez cu, contract de România deoarece stiu ca este ilegal sa figurezi ca ai adresa in alta tara și sa faci scoala de soferi in România. Acum șeful meu vrea sa îmi schimbe contractul in unul de Germania. Adică și-a deschis firma in Germania și vrea sa ne angajeze cu contract de germania dar fără sa ne facă mutație in germania. ( in germania dacă vrei sa muncești cu contract de germania prima data trebuie sa ai adresa in germania dupa care te poate angaja)

Dacă șeful îmi face contract de Germania fără sa îmi facă mutație in Germania îmi va dauna ceva permisului de conducere ?

Dacă faci scoala in Romania și între timp ai timp sa lucrezi 3 luni in Germania și in timp ce faci scoala tu îți faci aici adresa, permisul este ca și anulat. Adică nu e valid. La primul control vede ca tu ai avut mutatie in Germania și permisul de România a fost emis când tu deja stăteai in Germania.

Vreau sa stiu dacă eu fac scoala in România și șeful meu îmi face contract de Germania dar fără sa îmi facă adresa aici, îmi dăunează? Sau ar fi mai ok sa renunt?

Va multumesc pentru ajutorul acordat!

Alte discuții în legătură

Scoala de soferi - intrebare (?) kaspersky0913 kaspersky0913 Buna ziua, Am mai postat asta o data, aici: https://www.avocatnet.ro/forum/discutie_654320/Permis-de-Conducere-Scoala-Intrebare-.html# Dar nu prea avea ... (vezi toată discuția)
Obtinerea permisului cat.d danpaul danpaul buna sper sa ma poata ajuta cineva cu un raspuns Daca inca nu am impliniti 24 de ani si am fost inscris la scoala de soferi pentru cat.D inainte de 19 ... (vezi toată discuția)
Legislatie comerciala internationala branzacatalin branzacatalin Buna ziua.M-am mutat de 2 luni in Germania si sunt in cautarea unui loc de munca dar momentan ma lovesc de lipsa permisului de munca necesar acestui demers.Am ... (vezi toată discuția)