avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... obtinerea permisului cat.D
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

obtinerea permisului cat.D

buna sper sa ma poata ajuta cineva cu un raspuns
Daca inca nu am impliniti 24 de ani si am fost inscris la scoala de soferi pentru cat.D inainte de 19 ianuarie 2013 mai pot sustine examenul sau nu exista nici o sansa pana nu implinesc 24 de ani
Cel mai recent răspuns: danpaul , utilizator 11:50, 28 Ianuarie 2013
se sustine examenul in conditiile oug 195 in vigoare la data depunerii dosarului ptr urmarea scolii de soferi

puteti sa imi spuneti putim mai detaliat ca nu prea inteleg
eu sunt momentan in germania si nu am posibilitatea sa ma informez astazi am sunat la scoala de soferi si ei miau spus ca nu mai e posibil sa sustin examenul
Ultima modificare: Vineri, 25 Ianuarie 2013
danpaul, utilizator
legea nu are caracter retroactiv. adica modificarile facute se aplica dupa 19.01.2013 asa cum specifica legea.
de ex.: permisul ptr mopede, valabilitate 5 ani ptr profesionisti, nou model de permis, daca ar avea caracter retroactiv ar insemna ca toti trebuie sa isi schimbe permisul sa fie dupa noul model.
ok dar atunci de ce mi sa spus de la scoala ca nu mai pot sustine examenul ce sa fac sa plec in romania si sa nu pot rezolva nimic sau unde sa sun ca sa imi dea cineva ceva in scris ca pot sustine examenul?
puteti apela DRPCIV la tel +40. 021.301.95.70 sau drpciv@mai.gov.ro
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Abuz al politiei?sau prevedere legala...? monalisaalina monalisaalina Buna ziua,va rog lamuriti-ma in urmatoarea situatie daca Politia a actionat legal sau nu.....in urma intrarii in vigoare a legii incepand cu 19 ianuarie,cei ... (vezi toată discuția)
Permis moped Alexandru-Mugur Ionescu Alexandru-Mugur Ionescu La multi si fericiti ani! Doresc sa stiu daca in Republica noastra Europeana Romania, legea este retroactiva?! Pe scurt: am obtinut permis de conducere pentru ... (vezi toată discuția)
Noul cod rutier 2013 probleme cu varsta legala ! alexamrian alexamrian buna ziua. am o mica problema cu intrarea in vigoare a noului cod rutier, si anume varsta legala pentru cat. c ,c+e .18 ani impliniti dupa actualul cod , 21 ... (vezi toată discuția)