avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... obtinerea permisului cat.D
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

obtinerea permisului cat.D

buna sper sa ma poata ajuta cineva cu un raspuns
Daca inca nu am impliniti 24 de ani si am fost inscris la scoala de soferi pentru cat.D inainte de 19 ianuarie 2013 mai pot sustine examenul sau nu exista nici o sansa pana nu implinesc 24 de ani
Cel mai recent răspuns: danpaul , utilizator 11:50, 28 Ianuarie 2013
Ok am sa sun luni sa vad ce pot rezolva va multumesc mult si am sa va anunț ce am rezolvat
deci am sunat astazi si am vorbit cu seful DRPCIV si mia spus ca ginion nu am voie sa sustin examenul trebuie sa astept pana implinesc 24 de ani. doar cei care inainte de 19.01.2013 au fost declarati admis la proba teoretica pot sustine examenul la proba practica dupa vechea lege

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz al politiei?sau prevedere legala...? monalisaalina monalisaalina Buna ziua,va rog lamuriti-ma in urmatoarea situatie daca Politia a actionat legal sau nu.....in urma intrarii in vigoare a legii incepand cu 19 ianuarie,cei ... (vezi toată discuția)
Permis moped Alexandru-Mugur Ionescu Alexandru-Mugur Ionescu La multi si fericiti ani! Doresc sa stiu daca in Republica noastra Europeana Romania, legea este retroactiva?! Pe scurt: am obtinut permis de conducere pentru ... (vezi toată discuția)
Noul cod rutier 2013 probleme cu varsta legala ! alexamrian alexamrian buna ziua. am o mica problema cu intrarea in vigoare a noului cod rutier, si anume varsta legala pentru cat. c ,c+e .18 ani impliniti dupa actualul cod , 21 ... (vezi toată discuția)