avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere in Germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere in Germania

Buna ziua ma numesc Petcu Razvan si am si EU o intrebare
Am facut scoala de soferi in Romania am dat si as am picat de doua ori, dupa care am plecat in Germania unde mi-am facut anmeldung si am vrut sa ma intorc sa da iar , unde am aflat cu stupoare ca nu se mai poate , este adevarat ? Am inteles ca se poate dar nu pot conduce decat 6 luni dupa care trebuie sa fac scoala aici ? Ma puteti ajuta cu un raspuns concrete? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: razvanpetcu25 , utilizator 13:40, 27 Ianuarie 2015
Eu sunt in Germania de aproximativ doi ani, lucrez, inscris aici, permisul tot romanesc este, de lucrat lucrez ca sofer.

Atata timp cat esti cetatean roman ai toate drepturile sa sustii examenul auto in Romania, banuiesc ca ai si carte de identitate romaneasca inca

Da am si C.I. ..deci se poate sa merg in Romania sa sustin examenu din nou si dupa sa conduc aici?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere obtinut in romania cu rezidenta in germania almeueumie almeueumie Buna,ma numesc Gabriel si sunt nascut in Sibiu.Am cateva probleme la care nu gasesc raspunsuri.In anul 2011 m-am angajat (temporar sau sezonier,nu cunosc exact ... (vezi toată discuția)
Pot sa dau examenul auto in alt judet? Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Am facut scoala de soferi in Timisoara si am picat de 2 ori orasu,la cea mai mica greseala,i sa parut examinatorului ca nu pun frana si a intervenit el la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. poate cunoaște cineva. am permis de conducere român ... Andrei988 Andrei988 Buna Ziua. Poate cunoaște cineva. Am permis de conducere român transcris din permisul R. Moldova. Deci are inscripția MD pe spate. Acum dacă fac anmeldung ... (vezi toată discuția)