avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Demolare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Demolare casa

In cursul zilei de azi tatal meu a primit o amenintare din partea unui judecator vecin fiind cum ca o sa dispuna demolarea casei daca nu isi va taia stresina la casa. Mentionez ca acest judecator nu este prima data cand ameninta si il hartuieste pe tatal meu de cate ori are ocazia. Noi am construit casa noua pe zidurile vechi, le-am intarit pe inauntru, nu avem geamuri in curtea vecina. Cum credeti ca ar trebui sa procedam in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:24, 3 August 2018
Buna seara,
Ma indoiesc sa poata face ceva.
Judecatorul respectiv este judecator cu adevarat?
Inca ceva, cand este construita casa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Streasina in curtea mea just_me_12345 just_me_12345 Buna ziua! Vecinul meu a construit casa pe hotar, cu intreaga streasina (aproape un metru) pe terenul meu, si burlane puse aiurea, care nu isi indeplinesc ... (vezi toată discuția)
Distanta intre casa mea si curtea vecinului dana florina dana florina buna ziua! am si eu o intrebare. am o casa la tara si am ceva probleme cu vecinul meu.ideea e ca intre noi nu exista un gard, avand in vedere ca suntem rude j ... (vezi toată discuția)
Legea privind distanta intre case construite Eva Vigh Eva Vigh Buna ziua. In vecini era o casa veche construita pe linie cu stresina in curtea noastra.Acum s-a demolat pana la fundatie, dorind sa se construiasca tot acolo ... (vezi toată discuția)