avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nu avem lift într-un bloc de 8 etaje
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nu avem lift într-un bloc de 8 etaje

Bună ziua , locuiesc într-un bloc care a fost finalizat în anii 90 , mentionez că eu m-am mutat in acest bloc în anul 2002 , blocul are 8 etaje și nu are lift , casa liftului există dar liftul ba , cui trebuie să mă adresez pentru remedierea situației , se poate face recepția blocului dacă liftul nu a fost montat dar blocul a fost prevăzut cu lift ? Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:15, 4 August 2018
Discutati cu reprezentantul legal al asociaiei de proprietari,care va poate clarifica parte din problemele cu care va confruntati
Instalarea liftului reprezinta hotararea proprietarilor,avand in vedere ca dezvoltatorul,
constructorul nu mai au raspundere atat timp cat s a predat constructia care este administrata prin asociatia de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lift obligatoriu in bloc NicoletaLazar NicoletaLazar Buna ziua, Un bloc de 5 etaje + mansarda ar trebui sa aiba obligatoiu lift, conform normelor de constructie. Toate apartamentele din bloc au fost cumparate, ... (vezi toată discuția)
Achiziționarea unui lift Akiramid Akiramid Bună ziua, locuiesc într-un bloc cu 7 etaje în Tg. Mureș. Construcția a fost finalizată în 1989 și liftul nu a mai fost montat. O parte a locatarilor ... (vezi toată discuția)
Obligatia constructorului de a monta lift 22.07.1974 22.07.1974 Intrucat nu am gasit nicio categorie a discutiilor din forum in care sa incadrez subiectul care ma intereseaza, l-am postat la discutii diverse. Iimi cer scuze ... (vezi toată discuția)