avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ADAUGARE SOFER
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ADAUGARE SOFER

BUNA ZIUA,
SE POATE ADAUGA PE ASIGURARE UN SOFER FARA CONTRACT DE COMODAT?
NU UTILIZATOR, CI SOFER.

L-am trecut pe bunicul meu ca si proprietar, deci asigurarea va fi pe numele lui. DAR, ma pot trece ca si sofer fara contract de comodat?

stiu ca pentru a trece un utilizator imi trebuie contract de comodat...dar nu stiu daca trebuie si pentru a trece un sofer
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 August 2018
AndreJulianne, utilizator
Cel mai recent răspuns: AndreJulianne , utilizator 17:15, 4 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate
Va multumesc din suflet!

Olga Tanase a scris:

Se poate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat avlad avlad Buna ziua! Datorita faptului ca am 23 de ani, mi-a crescut RCA-ul la masina de la 350lei/an la 1100 lei / an, suma care mi se pare absolut aberanta, avand ... (vezi toată discuția)
Lnchiriere masina pe firma nepynepy nepynepy Buna ziua , daca ma puteti ajuta cu , cateva raspunsuri in ceea ce priveste nelamurirea mea . Detin o masina proprietate privata si as dori sa stiu daca se ... (vezi toată discuția)
Declaratie de impunere pt primarie alexcs_1 alexcs_1 Buna seara, am incheiat un act de v/c pt. un apartament si notarul mi-a spus ca trebuie sa merg la Serviciul de Impozite si Taxe sa cer o \"declaratie de ... (vezi toată discuția)