avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

daca am de dat partii adverse prin hotarare definitva un rest de debit 2000 roni, si partea adversa are sa mi innapoieze un bun care, valoreaza tot atat in baza aceleiasi hotarari, pot fi executat sau se face compensare? trebuie alt proces sau executorul face compensare directa?
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 August 2018
sandel69, utilizator

Alte discuții în legătură

Restituirea cheltuielilor de executare suciu_diana suciu_diana Buna ziua, ca urmare a castigarii hotararii din fond, am pus in executare dreptul castigat. Ulterior in recurs hotararea a fost casata. Am restituit ... (vezi toată discuția)
Recursul mai poate continua daca am platit sulta..? Domitian Domitian Buna ziua, am termen in16 octombrie 2012 recurs partaj....intre timp fata de terminarea apelului si data solutia care in termen legal s-a trecut la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, se da urmatoarea speta, la data de xx.xx.xxx intre ... S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L Buna ziua, Se da urmatoarea speta, La data de xx.xx.xxx intre 2 parti, una societate comerciala cealalta persoana fizica se incheie un contract de furnizare ... (vezi toată discuția)