avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete de vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete de vacanta

Cu deosebit respect, as dori si eu lamurire in urmatoarea situatie:
Sunt pensionara si am lucrat in sistemul de plata cu ora, invatatoare, contract de munca pe perioada determinata un an.
am dreptul la tichete de vacanta?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: sbpackard170 , utilizator 21:16, 6 August 2018
In ce perioada ati lucrat ?
Din 1 decembrie 2017 pana la sfarsitul anului scolar (iunie 2018)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de vacanța in invățământ Oanaoana1979 Oanaoana1979 In perioada ianuarie 2016-decembrie 2017, am fost in concediu crestere copil. Din decembrie 2017 am reluat activitatea ca învățător titular, până pe 14 ... (vezi toată discuția)
Acordare vouchere de vacanta in cazul cim suspendat ianasi claudia ianasi claudia Bună seara, Vă rog să mă ajutați în următoarea problemă: la instituția la care lucrez s-au acordat vouchere de vacanta. O salariată aflată în ... (vezi toată discuția)
[invatamant] transfer in alt judet in cursul anului scolar. StefanRaus StefanRaus Buna ziua, Incep prin a-mi cere scuze daca sunt off-topic, dar nu am gasit alte forumuri legate de legistaltia din invatamant. Sotia este profesor ... (vezi toată discuția)