avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Subiect nou.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Subiect nou.

Tot citesc pe aici si ma oripilez cate familii destramate, nu vad un topic din care sa reiasa ca o familie e fericita or smth...... e trist .
Cel mai recent răspuns: csg , utilizator 20:11, 24 Martie 2006
pai normal ca daca totul merge bine nu o sa scrie pe forum "stiti, la mine totul e ok"...;)
In general oamenii apeleaza la avocat cand au probleme nu....??
putem impartasi evenimente fericite , nu ?! :)
eu as vrea sa impartasesc cu tine astfel de evenimente, deci, spune-ne si noua sa ne bucuram si noi:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce doriti sa va aduca mos craciun? ContSters250994 ContSters250994 Eu imi doresc sanatate ca i mai buna decat toate! Dragoste impartasita si incredere! Putere de munca! Si un dram de noroc! Si tot ce am spus mai sus ... (vezi toată discuția)
V-ar interesa un subiect: cultura generala ? nicuvar nicuvar Pentru timpul liber. Cineva pune o intrebare de cultura generala si cine stie raspunde. Astfel ne putem largi orizontul de cunostinte. As incepe eu cu una: ... (vezi toată discuția)
Tutela D.ana89 D.ana89 Situatia: minor 8 luni, locuiam singuri in casa parintilor mei. Sotul si-a facut bagajul, fara a-i pasa de sotie si copil si a plecat la mama lui. Interes prea ... (vezi toată discuția)