avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Care e diferenta dintre rol si Portal?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Care e diferenta dintre rol si Portal?

A-si Dori sa stiu de ce dupa proces pronuntarea pe rol scrie admis iar pe Portal respins?multumesc
Ultima modificare: Duminică, 5 August 2018
Vica.catalina, utilizator
Evident este vorba despre o greseala,va trebui sa va interesati direct la arhiva pt afla solutia corecta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este soluţia corecta, cea de pe portal sau cea comunicata acasa? pascagheorghe pascagheorghe Buna ziua.Cum sa procedez.Pe portalul unei instante din rominia apare solutia favorabila,Admis fond.Prin posta respectiv in comunicare Respins actiune.Admis ... (vezi toată discuția)
Lipsa comunicare hotarare proces TincaToniF90 TincaToniF90 Am dat in judecata fostul angajator , iar ultima infatisare la proces a fost in data de 17.01.2013 cand s-a dat si verdictul. Pe site la portal just imi apare ... (vezi toată discuția)
Sentinta in pronuntare....cum aflu cand sa pronuntat? happyface happyface Anul trecut pe la sfarsitul lunii Decembrie am fost la Judecatorie pentru un proces si mi sa spus ca sentinta dosarului ramane in pronuntare. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)