Buna ziua!
Ma numesc Silvia, am 31 de ani si locuiesc in Bucuresti.
Acum aproape 2 ani am cunoscut prin intermediul facebook ului un barbat din Tunisia, in varsta de 30 de ani.
In ianuarie, anul acesta, i-am facut invitatie la Inspectoratul pentru Imigrari in vederea obtinerii vizei, dar raspunsul a fost negativ in temeiul art. 38 alin. 3 si alin. 7 din O.U.G. 194/2002 si pentru ca nu ne cunoscusem real pana atunci.
Eu nu am mai facut niciodata o alta invitatie vreunui alt cetatean strain.
La sfarsitul lunii iunie, anul acesta, eu am fost plecata, pentru o saptamana, in Tunisia. El si familia lui sunt oameni normali, nu sunt foarte religiosi, se imbraca normal, la fel ca noi. El are un serviciu decent, lucreaza intr-o scoala la securitate, parintii lui detin 2 magazine de haine, iar sora lui lucreaza ca asistenta medicala intr-un spital.
Noi vrem sa depunem actele pentru o noua invitatie, pentru ca el sa poata veni aici sa-mi cunoasca familia, sa ne cunoastem mai bine, pentru ca in viitor vrem sa ne casatorim.
Ce alte acte, pe langa cele obligatorii, ar trebui sa depun si ce ar trebui sa scriu in declaratie pentru ca invitatia sa fie favorabila? Am inteles ca as putea face o scrisoare de garantie precum ca imi asum toata raspunderea in cazul in care nu paraseste tara noastra in termenul stabilit.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns:
Cornel Vasile , Consilier juridic
13:57, 31 August 2018