avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1536 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Partid sau organizatie locala
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Partid sau organizatie locala

1. Este posibila crearea de partid sau alta forma legala de organizare la nivel de oras 15-20.000 locuitori pentru a participa in campanie electorala si in ce conditii?
2. O firma de administrare locala sub ce forma poate participa la alegeri locale fara o platforma politica ci cu una economico-sociala?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Andr@ , utilizator 19:01, 5 August 2018
Dacă doriți să participați la alegeri în cele mai bune condiții (inclusiv cu reprezentanți la numărarea voturilor), optim ar fi să înființați un partid politic.

Noua lege este deosebit de îngăduitoare, permițând un număr minim de doar 3 membri fondatori: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie electorala si informatii generale despre alegeri george-neagu george-neagu Pentru ca suntem in an electoral si intrebarile legate de alegeri (ale celor care ar dori sa candideze sau ale votantilor) sunt din ce in ce mai multe, am ... (vezi toată discuția)
Legislatie electorala vasea_13 vasea_13 Legislatie electorala Propun spre dezbatere prevederile art. 26 din Legea 115/2015 privind alegerea autorităților administrației publice locale, modul de ... (vezi toată discuția)
Alegere consilier local iovitadrian iovitadrian As dori sa stiu cum sunt alesi consilierii locali, mai precis ce procent trebuie intrunit. (vezi toată discuția)