avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salarizare functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salarizare functionar public

Ca si functionar public, in primarie (sector bugetar)Am terminat o facultate in 2011, acum sunt incadrata pe un post de referent superior, daca as trece pe studii superioare as vrea sa stiu daca mi s-ar micsora salariu pe care il am ca si referent.
va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 6 August 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Salarizare pentru un post de referent superior carnetel carnetel Am terminat o facultate in 2011, acum sunt incadrata pe un post de referent superior, daca as trece pe studii superioare as vrea sa stiu daca mi s-ar micsora ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!in baza carei legi si carui articol pot solicita trecerea ... VERO80 VERO80 Buna ziua!in baza carei legi si carui articol pot solicita trecerea de pe un post de referent pe un post cu studii superioare avand in vedere ca intre timp am ... (vezi toată discuția)
Incadrare fara marire salariala Contavocatnet2 Contavocatnet2 Buna seara, sunt functionar public la o unitate bugetara avand o vechime de 28 de ani. In iulie 2012 am termeniat o facultate din domeniul in care lucrez , am ... (vezi toată discuția)