avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrarea garantii participare licitatie 117=462
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrarea garantii participare licitatie 117=462

Buna ziua, Va rog tare mult , am o intrebare daca ma poate ajuta cineva!! In anul 2009- 2010 s-au incasat 1500 lei reprezentand garantii participare licitatie. In anul 2016 s-au stornat asfel 117=462 -1500 (nu s-au restituit garantiile deoarece nu am avut nici o cerere in acest sens si nu s-au mai gasit datele de contact ale firmei). Acum, in 2018 am primit o cerere de restituire a garantiei, E corect daca fac inregistrarea 117=462 +1500 ?????, ca sa pot restitui suma inapoi!!! Multumesc anticipat!!!
Ultima modificare: Luni, 6 August 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 13:57, 10 August 2018
Buna ziua,

In principiu stornati nota referitor la garantie existenta in contabilitate, si reinregistrati corect acum in 2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de participare la licitatie ion g ion g am platit o taxa de participare la licitatie ,licitatie pe care am castigat-o.imi puteti spune va rog,cum o inregistrez in contab.?banca pe credit cu ce ... (vezi toată discuția)
Datorii mai vechi de 3 ani felisana felisana Am in soldul contul 462 suma de 80.000 lei. Aceasta datorie dateaza din anul 2004. Aceasta datorie nu mai este exigibila ca au trecut mai mult de 3 ani. ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica deschisa OANA GORAN OANA GORAN dragi colegi, iata care este problema mea: societatea a participat la o licitatie publica deschisa cu strigare in scopul inchirierii unui nr de spatii ... (vezi toată discuția)