avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Prejudiciat de firma de curierat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Prejudiciat de firma de curierat

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu problema pe care o itampin: am comandat un produs de la o firma pe care l-am achitat in avans. Transportul acestuia s-a efectuat cu o firma de curierat, platind inclusiv serviciile de transport. Intre timp, firma de curierat a pierdut produsul pe drum si au demarat procedura de despagubire a expeditorului, deci nu a mea, cel care a efectuat plata in avans. Pretul produsului a fost de 678 lei iar firma de curierat va despagubi firma de la care am achizitionat produsul, in baza contractului pe care il au, doar cu suma de 450 lei, suma pe care acesta la randul lui mi-o va deconta. Asadar, raman prejudiciat cu suma de 228 lei. Fiecare isi declina competenta si imi spun sa ma adresez celuilalt. ce am de facut in cazul acesta, pe langa sa ma adresez ANPC?

Alte discuții în legătură

Reclamatie la curier, rezolvata negativ dupa un an de zile de la depunere. Ovi789 Ovi789 Buna, Anul trecut in februarie am achizitionat o baterie auto online de la ,agazinul XY si a fost livrata de UC. M-am dus personal la depozitul lor sa o ... (vezi toată discuția)
Comanda online - neonorata ionita_add ionita_add Buna seara, In data de 11.11.2015 am efectuat o comanda online la firma importanta de vanzari. Am comandat un smartfone in val de 1300lei. Plata s-a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de curierat contact.bella contact.bella Buna ziua! Sunt administratorul unei companii si am incheiat un contract cu o firma de curierat. Luna trecuta am expediat 5 colete asigurand valoarea ... (vezi toată discuția)