avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme cu firma de curierat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme cu firma de curierat

Buna ziua! Sunt administratorul unei companii si am incheiat un contract cu o firma de curierat. Luna trecuta am expediat 5 colete asigurand valoarea expeditiei. Din 5 colete au ajuns la destinatie doar 4 colete iar unul s-a pierdut pe drum si nu s-a returnat nici pana astazi. Am facut reclamatie la departamentul de despagubiri insa de acolo mi s-a raspuns sec ca awb-ul de pe colet s-a dezlipit si ca este vina mea ca nu am etichetat corespunzator acel colet, drept urmare nu ma vor despagubi. Valoarea coletului pierdut este de 1200 de lei, a trebuit sa comand din nou marfa pierduta si am platit penalitati de intarziere pentru livrare intarziata, practic intreaga expeditie mi-a cauzat paguba si nu profit. Ce este de facut in aceasta situatie? Cum imi pot recupera pierderea suferita?

Alte discuții în legătură

Ajutor! - imputatie dupa demisie aleksab aleksab Buna ziua! Prietenul meu se confrunta cu o situatie la munca. Si-a dat demisia de la o firma de curierat, i-a incheiat contractul de munca, iar acum patronul ... (vezi toată discuția)
Reclamatie la curier, rezolvata negativ dupa un an de zile de la depunere. Ovi789 Ovi789 Buna, Anul trecut in februarie am achizitionat o baterie auto online de la ,agazinul XY si a fost livrata de UC. M-am dus personal la depozitul lor sa o ... (vezi toată discuția)
Colet pierdut de firma de curierat, cum imi pot recupera banii? Nyykk Nyykk Buna ziua, Acum 2 saptamani am vandut prin intermediul unui site de anunturi un produs cu plata transportului la destinatar si ramburs valoare produs 435 ... (vezi toată discuția)