avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... viza cfp
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

viza cfp

Buna ziua

As dori sa stiu care este procedura de acordare a salariilor, adica ma intereseaza care este data de acordare a salariului, daca se poate acorda mai repede ( ex. luna sept.2018, data de 01 fiind sambata), adica 29 sau 30 si daca se poate pune viza cfp la aceste date!
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:58, 6 August 2018
Salariul se plateste in bani cel putin o data pe luna, la data stabilita in contractul individual de munca, in contractul colectiv de munca aplicabil sau in regulamentul intern, dupa caz.

In practica, daca data de salariul cade intr-o zi nelucratoare, atunci acesta se plateste in ziua anterioaralucratoare acestei date.

In speta,salariul se poate plati in data de 31 august., iar viza CFP pusa in zilele anterioare acestei date.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data de plata salariului silana07@yahoo.com silana07@yahoo.com Buna ziua As dori sa ma lamuriti cu un raspuns referitor la data de plata a salariului! In regulamentul intern exista ziua de 1 pentru acordare salariu ( ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de somaj AntoniaTeo AntoniaTeo Daca am lucrat in invatamant, respectiv cu contract din data de 1 sept. 2017 pana in 31 aug. 2018, am dreptul la indemnizatia de somaj??? (vezi toată discuția)
Salarizare fractionata vaalmy vaalmy M am angajat la o firma de la 1 august , salariul pe luna august mi sa comunicat ca se da retroactiv , pe 25 sept , pb este urmatoarea , ei spun ca luna de ... (vezi toată discuția)