avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Taxa vamala aparate IT
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Taxa vamala aparate IT

Vreau sa achizitionez un leptop din SUA se plateste taxa vamala sau nu pt el? si cat?
mentionez ca este vorba de un singur leptop si- l voi folosi in scop personal
De si stiu pe cineva care achizitioneaza telefoane mobile din SUA si nu plateste taxe pt ca comanda doar unul, Ieu am fost azi si mam interesat si azis doamna de acolo ca trebuie sa platesc pt. el taxa.
X-(
apoi uam intrebato dadaca as aduce un teleon si a zis tot da desi persoana pecare o cunosc aduce telefoane fara taxa.

Alte discuții în legătură

Cumparaturi pe ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva.... ContSters169673 ContSters169673 Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)
Taxele implicate de aducerea unei masini electrice din sua adigheboianu adigheboianu Buna ziua, Ma intereseaza sa aduc o masina electrica (Tesla S sau X) din State, si nu stiu exact e presupune asta din punct de vedere al taxelor. Nu m-am ... (vezi toată discuția)
Retinere colet in vama... este posibil? ina_enache ina_enache Buna ziua As dori sa comand multe produse cosmetice si de ingrijirea personala... circa 1000 produse. Suntem 10 colege si pt a nu achzitiona separat, am ... (vezi toată discuția)