avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Indemnizatia de însoțitor pentru persoane cu ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Indemnizatia de însoțitor pentru persoane cu handicap grav nedeplasabile

Buna ziua!
Aș dori să știu ce drepturi si obligații legale am in cazul in care mama mea,persoană încadrată in grad de handicap grav,optează pentru primirea unei indemnizații lunare.
Menționez că acordul cu direcția județeană l-am semnat eu în calitate de imputernicit,reprezentant.
Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Drepturi persoana cu handicap palsecam palsecam Buna ziua, Mama mea este, din anul 2000, persoana cu handicap grav, gr. I, cu asistent personal. Doreste sa renunte la asistent si ar vrea sa stie daca, in ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoana cu handicap Vilcu Gina Vilcu Gina Am citit articolul postat pe site,in legatura cu drepturile pe care le are o persoana cu handicap.Am depus in luna dec.2011,la comisia de evaluare a ... (vezi toată discuția)
Drepturi copil cu handicap mihai_enculescu mihai_enculescu Buna ziua Sunt tatal unei fetite in varsta de 8 luni care este incadrata cu handicap grav cu drept de insotitor. Sotia este in concediu maternal si nu doreste ... (vezi toată discuția)