avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cum radiez un vehicul?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cum radiez un vehicul?

Am toate actele mașinii în original plus nr. de circulatie ,dar masina am vândut-o la cineva, care ulterior a dezmembrat-o.
Acum vreau sa o radiez la cerere, dar nu dețin personal o curte ,garaj etc.
În schimb, deține bunica mea .Cand am fost sa intreb daca pot face actele cei de la primărie mi-au spus sa merg undeva la țară,unde ar trebui să iau o adeverință ,eu si bunica mea fiind din Craiova.
Ce pot face, ca eu nu cunosc pe nimeni la țară?
Au dreptul să îmi interzică să o depoziteze la bunica mea ,la curte?
Cel mai recent răspuns: G1102 , utilizator 13:03, 8 August 2018
Expunerea dv este contradictorie
Daca ati vandut masina la cineva ,nu ati incheiat document pentru tranzactionare drept de proprietate in sarcina cumparatorului ?
radierea auto se realizeaza in baza documentului de vanzare cumparare-etapa pe care dv ati parcurs-o de vreme ce afirmati ca vehiculul l-ati vandut
De la momentul instrainarii vehiculului,dv nu mai aveti responsabilitatea acestuia
Fiind la prima masina vândută, am considerat,gresit se pare ,ca nu trebuie sa fac contract de vanzare-cumpărare,deoarece cel care o lua,urma să o dezmembreze
Acum singura posibilitate sa o scot de la impozit este sa o radiez la cerere, dar autoritățile imi refuza acest lucru,conform întâmplării de mai sus.
Concret daca cel care a cumparat masina a dezmemebrat-o dv ce mai intentionati sa depozitati in curtea bunicii ?
S-a rezolvat.Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere din circulatie autoturism mai vechi de 30 ani alexandruteutisan alexandruteutisan Am un autoturism mai vechi de 30 ani si vreau sa-l radiez din circulatie , am facut declaratia la notar ca nu va mai fi pusin circulatie , am fost la fisc si ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism din circulatie! Victor26 Victor26 Doresc sa radiez din circulatie un autoturism. Sunt o persoana cu handicap grav si as evita deplasarile pe la diverse birouri. Cum ar trebui sa procedez si ... (vezi toată discuția)
Scoaterea autoturism de la impozit ionutz_vacaru ionutz_vacaru Doresc sa radiez o masina din circulatie, si sa o scot de la impozit dar sa raman cu autoturismul in curtea proprie. De radiat din circulatie e simplu, dar de ... (vezi toată discuția)