Buna seara,
In cazul in care postul ocupat este de casier pariuri sportive, exista legiferat faptul ca trebuie sa inventariezi gestiunea la inceputul programului, motiv pt care angajatorul te obliga sa ajungi cu 30 minute mai devreme , timp care nu este pontat.? Mai mult, intarzierea, in aceste 30 minute, este sanctionata disciplinar cu reducerea salariului pe 3 luni cu 10%. Cecetarea s-a facut in lipsa, deoarece invitatia a fost primita impreuna cu decizia de sanctionare, ulterior datei cercetarii disciplinare.
Cum sunt incadrate de lege operatiile de inchidere, destul de numeroase, intocmirea registrului de casa si tot ce tine de finalizarea zilei? Ma refer ca timp, este sau nu in programul de lucru?
Tot ce tine de atributiile de serviciu este timp de muncă si trebuie pontat. Puteti contesta decizia de sanctionare pentru ca nu ati fost convocat la cercetarea disciplinara.
Conflict munca
carmenstan
am fost plecata in strainatate in timpul concediului de odihna ,nu am reusit sa-mi rezolv poblemele familiale si am sunat la serviciu , la intelegere cu seful ... (vezi toată discuția)