avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sanctiune disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sanctiune disciplinara

Buna seara,
In cazul in care postul ocupat este de casier pariuri sportive, exista legiferat faptul ca trebuie sa inventariezi gestiunea la inceputul programului, motiv pt care angajatorul te obliga sa ajungi cu 30 minute mai devreme , timp care nu este pontat.? Mai mult, intarzierea, in aceste 30 minute, este sanctionata disciplinar cu reducerea salariului pe 3 luni cu 10%. Cecetarea s-a facut in lipsa, deoarece invitatia a fost primita impreuna cu decizia de sanctionare, ulterior datei cercetarii disciplinare.
Cum sunt incadrate de lege operatiile de inchidere, destul de numeroase, intocmirea registrului de casa si tot ce tine de finalizarea zilei? Ma refer ca timp, este sau nu in programul de lucru?
Cel mai recent răspuns: whoever , utilizator 16:38, 7 August 2018
Tot ce tine de atributiile de serviciu este timp de muncă si trebuie pontat. Puteti contesta decizia de sanctionare pentru ca nu ati fost convocat la cercetarea disciplinara.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict munca carmenstan carmenstan am fost plecata in strainatate in timpul concediului de odihna ,nu am reusit sa-mi rezolv poblemele familiale si am sunat la serviciu , la intelegere cu seful ... (vezi toată discuția)
Decizie de concediere in baza articolului 61 lit. a rog ajutor Negrea Oana Negrea Oana Am un angajat care ocupa functia de sofer. De saptamana trecuta, mai exat din data de 01.11.2011, nu a mai venit la servici. Hotararea a fost luata probabil in ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca in lipsa salariatului cristinasova cristinasova Buna ziua, am doua situatii pe care va rog mult sa ma indrumati astfel incat sa pot inchide corect contractele de muna: 1. Un salariat a plecat in Italia din ... (vezi toată discuția)