avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare

stagiu complet de cotizare: 37 ani din care 27 ani gr. 1+ coditii speciale si 10
ani conditii deosebite. Beneficiez din octombrie de noua formula de calcul a pensiei promulgata recent? Adica nr. total de puncte impartite la 25?
Va multumesc! Mentionez ca nu sunt pensionar
Ultima modificare: Marți, 7 August 2018
Antonie gh, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 21:10, 7 August 2018
Pentru ca raportarea punctajului mediu anual sa se faca la 25 ani trebuie ca activitatea pe care ati desfasurat-0 sa se regaseasca in anexa nr.2, iar unitatea in a nexa nr.3 din legea 263/2010.
cu scuzele de rigoare, unitatea oltchim se regaseste in anexa nr 3 din legea 263 si activitatea pe care am desfasurat o in anexa nr 2 . Se raporteaza nr de puncte la 25? Multumesc!
Eu nu am verificat cele postate.
Daca activitatea si unitatea se gasesc in cele doua anexe atunci raportarea punctajului mediu anual se va face la 25 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare pensie Inginer_teren Inginer_teren Va rog un calcul pentru valoarea pensiei, pentru: - barbat; - nascut in ianuarie 1959; - stagiu cotizare 39 ani; - 21 ani , 8 luni si 15 zile incadrare in ... (vezi toată discuția)
Legea 221/2018 Antonie gh Antonie gh 28 anigr 1 plus conditii speciale plus 10 ani conditii deosebite pot beneficia pt calcul punctaj mediu la raportarea la 25 de la 1 oct? Mentoonez ca ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de recalcularea din legea 221/2018? lupsamihai2004 lupsamihai2004 Am iesit la pensie in ianuarie 2014, la varsta de 53 ani si 2 luni,in baza legii 263/2010.Date din decizie: Varsta standard de pensionare 65 ani,reducere ptr ... (vezi toată discuția)