avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Dacă am hot.de la C.A.Buc.că nu sunt vinovată ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Dacă am hot.de la C.A.Buc.că nu sunt vinovată pentru închiderea firmei banca de ce mi a vîndut apartamentul ipotecat?

Au voie să mă evacueze?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:12, 7 August 2018
Se pare ca DA
Dar hot CĂBuc. nu are nici o valoare?

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Se pare ca DA

din ce inteleg eu... Ati luat un credit pe firma de la o banca X pentru care ati garantat cu un apartament... Din vari motive firma sa inchis si nu a mai putut plati acel credit... Banca, pentru a-si recupera banii, a vandut acel apartament, ceea ce mi se pare destul de legal...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firme de recuperare murariu dorina murariu dorina Buna ziua.Acum 5 ani de zile am luat un imprumut de la banca pt nevoi personale in franci elvetieni.Imprumutul a fost girat cu trei proprietati personale.Am ... (vezi toată discuția)
Executare silita girant negostina negostina Buna ziua, ma bucur ca pot adresa aceasta intrebare pt ca nu mai stiu unde sa ma adresez sper din inima sa aflu un raspuns corect sa pot lua o decizie ... (vezi toată discuția)
Prescriptia creditului ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua, Am discutat ieri cu cineva o situatie si e nevoie de niste minti luminate pentru a deslusi misterul. Persoana are un credit la banca X luat in ... (vezi toată discuția)