Unui salariat al unei institutii publice i s-a transformat,in cursul anului, postul din personal contractual in functionar public.La data cand a fost numit functionar efectuase tot concediul de odihna pe anul respectiv. Mai are dreptul la prima de concediu pentru perioada de la numire pana la sfarsitul anului?Daca da, cand i se va plati?
Dar daca mai avea de efectuat, sa zicem,3 zile?Are dreptul la prima de concediu?
As dori si baza legala?
Insist pe faptul ca salariatul si-a efectuat toate zilele de concediu pe anul respectiv pe perioada cat a lucrat ca personal contractual. Postul a fost transformat din personal contractual in functionar public prin dispozitie si nu prin incheierea unui nou contract de munca.
Prima de vacanta
rody_ianis
Buna ziua.
Va rog sa-mi clarificati urmatoarea dilema in legatura cu prima de vacanta pe anul 2010.Deci, in ian. 2010 am facut planificarea c.o. pe 2010 ( ca ... (vezi toată discuția)
Concediu de studii
Kati11
Doresc sa stiu daca in noua lege a salarizarii, este prevazut concediu de studiu cu plata( cel de 10 zile) in cazul meu, studenta in an terminal, in vederea ... (vezi toată discuția)