avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... beneficiaza de prima de concediu?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

beneficiaza de prima de concediu?

Unui salariat al unei institutii publice i s-a transformat,in cursul anului, postul din personal contractual in functionar public.La data cand a fost numit functionar efectuase tot concediul de odihna pe anul respectiv. Mai are dreptul la prima de concediu pentru perioada de la numire pana la sfarsitul anului?Daca da, cand i se va plati?
Dar daca mai avea de efectuat, sa zicem,3 zile?Are dreptul la prima de concediu?
As dori si baza legala?
Insist pe faptul ca salariatul si-a efectuat toate zilele de concediu pe anul respectiv pe perioada cat a lucrat ca personal contractual. Postul a fost transformat din personal contractual in functionar public prin dispozitie si nu prin incheierea unui nou contract de munca.
Ultima modificare: Vineri, 6 Noiembrie 2009
elamihaela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Delia Popescu , Contabil 00:49, 6 Noiembrie 2009
art.23 ordonantza 6/2007
Ultima modificare: Vineri, 6 Noiembrie 2009
Delia Popescu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de vacanta rody_ianis rody_ianis Buna ziua. Va rog sa-mi clarificati urmatoarea dilema in legatura cu prima de vacanta pe anul 2010.Deci, in ian. 2010 am facut planificarea c.o. pe 2010 ( ca ... (vezi toată discuția)
Acordarea primei de concediu functionarilor publici ContSters109600 ContSters109600 Un post de personal contractual a fost transformat la data de 01.10.2009 in post de functionar public. Persoana care a ocupat postul de personal contractual ... (vezi toată discuția)
Concediu de studii Kati11 Kati11 Doresc sa stiu daca in noua lege a salarizarii, este prevazut concediu de studiu cu plata( cel de 10 zile) in cazul meu, studenta in an terminal, in vederea ... (vezi toată discuția)