avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale asocierea la o srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

asocierea la o srl

o srl c are ca activitate taximetria si detine 3 locuri, respectiv trei masini doreste ca cedeze un loc altcuiva. intrebarea mea este cum este posibila realizarea acestui lucru, tinand cont de faptul ca locurile(autorizatiile de taxi) nu sunt liberalizate. exista posibilitatea asocierii unei alte persoane (fizice) la societate, care apoi sa paraseasca societatea cu o masina si un loc? sau chiar fara sa paraseasca ulterior aceasta societate, care sunt riscurile acestei "asocieri"? se doreste o derulare `independenta` a activitatii detinatorului initial al societatii, care apoi sa ramana doar cu 2/3 din firma respectiva si a celui ce dobandeste restul. cum s poate proceda?
Ultima modificare: Joi, 5 Noiembrie 2009
flutulash, utilizator

Alte discuții în legătură

Unirea la un srl flutulash flutulash o srl c are ca activitate taximetria si detine 3 locuri, respectiv trei masini doreste ca cedeze un loc altcuiva. intrebarea mea este cum este posibila ... (vezi toată discuția)
Intrebare in legatura cu societatea. fraggyson fraggyson Buna ziua! O sa va explic mai pe larg o problema pentru care as dori un raspuns competent. In anul in 1993 bunica mea a infiintat un SRL, SRL in care i-a ... (vezi toată discuția)
Cumpar o firma fara activitate,ce trebuie sa stiu despre o astfel de cumparare? andi avram andi avram Cu respect va rog sa acordati atentie si acestei probleme.Vreau sa cumpar o firma existenta deja,dar fara activitate,ce trebuie sa fac?Ce implica o astfel de ... (vezi toată discuția)