avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata indemnizației de concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata indemnizației de concediu medical

Va prezint situația concretă si va rog să-mi inicati ce trebuie sa fac
Am contract de munca pe perioada determinata până la data de 7 august inclusiv
În dată de 16 iulie am fost operat de fractură la picior si am avut concediu medical până la data de 7 august , urmând a fi prelungit , dar nu-mi pot prelungi contractul de munca și să încep cu CM , deci nu mi se poate acorda concediu medical pentru că nu mai sunt angajat . Sunt imobilizat la pat cu piciorul în ghips si nu stiu cum se poate rezolva .
Alta întrebare : perioada de CM se consideră stagiu de cotizare la CAS ?
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 7 August 2018
Remus47, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata concediu medical nicola_2 nicola_2 Am terminat anul acesta liceul forma de zi.Am avut examenul de bac cu care am terminat in data de 2 iulie.Din data de 15 iulie m-am angajat la Nokia.Pe data de ... (vezi toată discuția)
Plata concediului medical Rebbeca Rebbeca Am si eu o nelamurire privind plata concediului medical.Am inteles din ce am citit pe internet ca trebuie sa fi lucrat o luna ca sa ti se acorde concediu.eu am ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac daca m-am accidentat in timpul concediului de crestere copil si sunt imobilizat la pat ? Rha Doo Rha Doo Buna ziua, in urma cu 30 de zile am avut un accident si mi-am fracturat piciorul stang ,fiind operat , eu in momentul de fata nu pot sa am grija de fetita mea ... (vezi toată discuția)